World Rowing Masters 2016 og Holte Roklub

Velkommen til Masters 2016 på Bagsværd Sø.

Inden længe løber det største Masters ro-stævne af stablen på Bagsværd Sø.

Der er nu tilmeldt 3.384 startende fordelt på roere fra 586 klubber med repræsentation fra 47 forskellige nationer fra hele verden.
I alt 9.325 rosæder bliver besat af 2.828 roere.

Holte stiller til start 4 gange

Torben ligger ud torsdag d. 8. september kl. 11.08 i løb 115.
Christian B, Andreas B, Peter B. og Søren H følger efter (også torsdag d. 8. september) kl. 16.:23 i løb 137.

Torben tager endnu en tur fredag d. 9 september kl. 10.43 i løb 215.

Holte Mix, med Lisbet D, Birgitte K, Tommy J. & Peter B – søndag d. 11. september ca. kl. 11 – denne starttid er endnu ikke oplyst.

Sådan kommer World Rowing Masters ellers til at have indflydelse på Holte Roklub

Da vores nabo-roklubber som normalt træner på Bagsværd Sø ikke kan være der, så kommer der ro-gæster i Holte Roklub fra DSR, Bagsværd samt et par enkelte både fra KVIK.
DSR og Bagsværd kommer med en trailer hver.

Vores gæster har alle fået besked på at deres både IKKE kan opbevares på vores bro-dække, men må tilbage på trailer/bukke på græsarealet foran klubben efter endt træning.

Vi håber at I, Holte Roklub folk vil være behjælpelige overfor vores gæster hvis de har brug for hjælp.
De første både/trailere kan evt. ankomme i denne uge (uge 34) da bådhallerne i Bagsværd skal tømmes for både for at kunne gøre klar til Masters.

Har du spørgsmål vedr. Masters eller vores gæster, så kontakt næstformand Lotte (42 60 36 10)

Fortsat god ro-sommer
Besstyrelsen