Vores nystartede polohold på tur til idrætsefterskole

Holte Roklubs nye ungdomspolokajakhold.

Fredag eftermiddag gik turen for det nystartede polohold til Glamsdalens idrætsefterskole.

Her skulle de sammen med resten af Danmarks polofremtid spille, lege og lære hinanden bedre at kende på tværs af klubberne. Vi tjekkede ind på efterskolen og fik tildelt et værelse, hvor vi skulle sove weekenden over. Fredag aften gik vi samlet op i gymnastiksalen, hvor der var fælles leg. Der var teambuilding, sjov og ballade. Den mørke nat faldt ind over det fynske, og drengene skulle så småt begynde at sove.

Lørdag morgen bød efterskolen på morgenmad og kaffe til de lidt ældre. Der var planlagt træningsprogrammer for alle. De skulle ud og løbe, have teoriundervisning, til foredrag om frivillighed i klubbene og selvfølgelig, i svømmehallen for at få nogle tips fra de meget erfarne og frivillige trænere, som var hentet ind fra Danmarks bedste klubber.

Søndag var den spændende dag. Det var turneringsdag. Alle på campen blev delt op i hold og fik tildelt en træner, som skulle følge dem gennem turneringen. Der blev kæmpet, sprintet og svedt i den varme svømmehal til den helt store medalje. Det var nok højdepunktet af weekenden sagde flere af campens deltagere.

Alt i alt var det en spændende, lærerig og hyggelig tur.

Tekst & foto: Lars Bygholm