Vinteraktiviteter i Holte Roklub

Rospinning

Nu da vand-sæsonen officielt er slut, så begynder vi på vinteraktiviteterne for for at holde formen ved lige.

Inden længe vil der være 5 kajak-maskiner installeret på førstesalen i bådhallen. Motionsrummet vil blive flittigt brugt – flere af vores aktive +60’ere bruger motionsrummet om formiddagen. Brug af svømmehallen på Skovlyskolen er annonceret andetsteds på hjemmesiden.

Der vil være hold i ro-spinning – mandage og torsdage hvor man bare møder op til de åbne hold, nogle fredage og lørdage med tilmelding via aktivitetskalenderen.

Der vil være træning for unge, både med vægte, kajak-ergometre og i hallen på Ny Holte skole, samt på banerne på Rudersdal Stadion.

• Ro-spinning: Mandage kl. 17-18 – Lotte for begyndere og øvede, starter d. 4. november 2013
  • Ro-spinning: Mandage kl. 18-19 – Kim (ikke ledige pladser på dette hold)
  • Ergometer roning: De Stærke Drenge (DSD) der vil træne til DM deltagelse – alle er dog velkomne
  • Ro-spinning: Torsdage kl. 18-19 – Kim (for øvede spørg først om der er ledig plads)
  • Ro-spinning: Fredage – Karin Schultz – for øvede – tilmelding via aktivitetskalenderen
  • Ro-spinning: Lørdage – Bente Toftkær – for øvede – tilmelding via aktivitetskalenderen

Som alle nok kan fornemme, så bliver der ”run” på klubben og motionslokalet. Vi skal hjælpes ad med at holde orden og være omhyggelig med rengøring af div. maskiner efter brug. Ved samarbejde og betænksomhed vil der være plads til os alle.

God vintersæson