Vi er klar til World Rowing Masters 2016

World Rowing Master 2016 på Bagsværd Sø, Foto: roning.dk

Så er Bagsværd Sø og Holte Roklub ved at være klar til World Rowing Masters 2016.

Har du lyst til at komme og heppe på dine klubkammerater, så sker det på flg, tidspunkter:

1. Torsdag d. 8./9. kl. 11.10 – Torben (løb 115). Han skal ro på bane 3
  2. Torsdag d. 8./9. kl. 16.20 – Andreas B. – Søren – Christian B. Peter B. De skal ro på bane 1 (løb 137)
  3. Fredag d. 9./9. kl. 10.40 – Torben. Han skal ro på bane 8 (løb 215)
  4. Søndag d. 11./9. kl. (afventer starttid) – Birgitte – Lisbet – Tommy – Peter B. De skal ro på bane (? ikke oplyst endnu, men i sker tidsrummet 10-14) (løb 4mix)

Kom i god tid! Mange af vejene der fører hen til rostadion er spærrede, og der er rift om P-pladserne. Der findes betalings-P-pladser.

Imens der er Masters på Bagsværd har Holte Roklub mange gæster fra DSR og Bagsværd Roklub.

Jeg har en stor hilsen og ærbødig tak fra dem og deres roere, som føler sig priviligerede ved at måtte have base i Holte Roklub i denne periode.

Med stor rohilsen

Lotte M.,