Vel overstået HR Open 2016

Holte Roklub Open 2016.

Lørdag den 18. juni var der sat op til årets sportsbegivenhed HR Open, hvor alle kan deltage. Vi startede dagen med morgenmad klokken 8. Vores vinterbadere stod for forplejninger – 1000 tak for det!

Peter Bisgaard og undertegnede var i dagene op til arrangementet noget nervøse for tilmeldingen og vejret der havde lovet 10 m/s fra vest – lige på klubben – det er ikke de bedste betingelser… Men nu er vi af den holdning, at vi gennemfører og så må det blæse men vi skal jo også have deltagere for at det bliver sjovt. Og jeg ved ikke lige hvor folk blev af (her vil jeg rigtig gerne have input fra alle der har forslag til hvad vi kan gøre anderledes, så vi får flere deltagere).

Men andet punkt på dagsordenen var Roatlon – og i sidste øjeblik kom ungdomsholdet og stillede op. Så havde vi en konkurrence i 2000 meter på roergometer, dernæst 2000 meter løbetur og så 2000 meter kajak og til sidst 200 meter svømning.

Grundet vejr og bølger havde vi lagt kajakruten fra klubben til Vejlesø og tilbage, for så var der jo lidt læ undervejs og svømningen foregik langs afmærkningen på polobanen.

Jesper Randløv har gode kontakter i Birkerød sejlklub og kunne derfor låne en ekstra følgebåd. Niklas Lillebæk styrede vores egen følgebåd, så med to følgebåde havde vi styr på sikkerheden på vandet.

Roatlon blev afviklet med stor intensitet og der blev ikke givet ved dørene. Efter roatlon var der tid til lidt frokost som vinterbaderne havde tryllet frem igen. De er travle folk og sørgede også for en kontinuerlig strøm af friskbrygget kaffe.

Sidste punkt Marathon – der kunne roes som en 6 km rute, en 15 km rute eller dem begge to 21 km rute. Også her måtte vi afvige fra den traditionele rute pga vejret. Her manglede vi baglæsroerne – hvor blev de lige af? Det blev et rent kajakløb, og derfor valgte vi at 21 km ruten op i Farum Sø.

Starten gik kl. 13 med fem voksne og igen var ungdommen rigtig godt repræsenteret. Der blev roet på 6 km ruten og tre voksne valgte at ro de 21 km. Eftersom jeg selv havde lagt ruten måtte jeg jo også prøve den og der var en del modvind. 6 km fra klubben til ”farmors hus” / Gabet på Birkerød siden og tilbage de 21 km var 6 km ruten + en tur til bunden af Farum Sø.

Så manglede vi kun det sidste punkt – slappe af med kaffe og kage + grill, men der var ikke nogen der kom til grill – så vi sluttede kl. fire og gik hjem. Tak til alle deltagere og dem der hjalp i køkkenet og på vandet!

Se fotoserie fra dagens arrangement.

Med sommerhilsen

Lars BP & Peter Bisgaard