Ro-med-ture

Opdateres af Per Selchau

Ro-med-ture giver tryghed og skaber venskaber

Foto: Kajakker gør klar til ro-med-tur.

Ro-med i kajak

Det er hensigten at ro-med ture i kajak skal være en fast aktivitet i klublivet. Der vil altid være en erfaren instruktør med på turen, som kan vejlede og give gode råd om teknik, hvis man ønsker dette.

Formålet er at fastholde nye roere, samt at give et tilbud til medlemmer, som blot ønsker lidt selskab på roturen. Det er også en oplagt mulighed for at lære andre at kende og dermed udvide sit ro-netværk.

Vi ror mandage kl. 19.00 og torsdage kl. 19.00Man skal møde præcis og være omklædt til tiden. Turens længde afhænger af vind og vejr, men typisk ror vi mellem 8 og 12 km dvs. ca. to timer. Ro-med starter i midten af maj og slutter i september / oktober måned. Starttidspunkt samt evt. aflysninger vil være at finde på hjemmesiden.

Er der spørgsmål kan man altid kontakte motions-kajakchefen.

Foto: Fællesroning i inrigger.

Fællesroning i inrigger

Bare mød op – nemmere kan det ikke være!

Formiddags-roningen er en stor succes, og for at klare presset har vi besluttet, at ændre ro-med-dagene fra tirsdag og torsdag til mandag, onsdag og fredag

Det er altid muligt at ro tirsdag og torsdag formiddag, men så bør man have aftalt det bådvis, samt købe en nøgle (chip) hos Chip-tag nøglekort-forvalterne,

Fællesroning i inrigger er en fast aktivitet i roklubben gennem hele rosæsonen. Fællesroning starter ved standerhejsning og slutter ved standerstrygning. Man møder op på bådebroen, så vil brovagten (dagens ro-koordinator/træner) sørge for, at alle kommer ud at ro.

Det er en oplagt mulighed for, at lære andre at kende og dermed udvide sit ro-netværk og få nogle gode ideer eller rettet nogle fejl. Der er også mulighed for (med erfarne outrigger-instruktører) at prøve nye bådtyper, som fx Gig bådene: Frigg, Roar og Helge.

Husk altid redningsvest !!

Vi ror ro-med-ture:

• Mandage kl. 18 til ca. kl. 20.00
  • Onsdage kl. 18 til ca. kl. 20.00 (vi er hjemme igen)
  • Lørdage kl. 10.00 til ca. 12.30 (For øvede – Inrigger og GiG roning)
  • Søndage kl. 10 til ca. kl. 12.30 (afhængig om man vælger en kort eller lang tur)
  • Morgenroning: Mandag til og med fredag kl. 07.00 – ca. 08.15
  • Formiddagsroning: mandag, onsdag og fredag kl. 09.30 – ca. 12.30

Man skal møde præcis og være omklædt til tiden. Rolængden afhænger af deltagernes ønsker, men typisk ror nogle 10 km og andre 15 km = søen rundt.

Mødetiden ændres sidst på sæsonen på hverdagene, når det bliver for mørkt at ro. Det vil fremgå af hjemmesiden, når det sker.

Er der spørgsmål kan man altid kontakte rochefen.

Disse ture bliver så gode som vi selv gør dem til – og hvis der er stemning lave en kop kaffe evt. tænde grillen ved hjemkomsten i klubben, så er det en fin mulighed for at være sammen om aftenen. Kom og gør dit til at dagen bliver en succes!

Alle former for initiativer er velkomne (måske du har lyst til at bage en kage, synge en sang, medbringe saftevand, fortælle en løgnehistorie eller bare være rigtig glad!).