Førstehjælp & hjertestarter

Kan du yde førstehjælp og bruge en hjertestarter?

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for hjælp. Det er derfor vigtigt, at du har viden om hvordan du kan hjælpe dine klubkammerater, hvis de kommer i nød.

Førstehjælpskasse & nødtelefon

Du finder vores førstehjælpskasse i klubbens entre ved computeren. Ved telefonen i klubbens entre finder du også et opslag på væggen med instruktioner i nødstilfælde. Du kan altid ringe 112 uden møntindkast.

hjertestarte_hr_614

Hjertestarter i Holte Roklub

På Holte Roklubs gavlfacade mod P-pladsen er der opsat en hjertestarter, som er doneret af Trygfonden. Flere medlemmer har modtaget undervisning i brug af hjertestarter. Kontakt bestyrelsen, hvis du gerne vil med på kommende hjertestarterkurser. Når det er mørkt er der et kraftigt og blinkende lys i kassen med hjertestarteren, så den er let at finde i mørke.

Hvis du ikke allerede kan yde førstehjælp eller anvende en hjertestarter, så kan du her se lærerige instruktionsvideoer om redning af liv.

Gratis hjertestarter-app

Der findes et netværk af snart 8.000 opsatte hjertestartere rundt om i landet. Du kan downloade TrygFonden Hjertestart gratis i App-Store eller på Google Play – du kan så på et landkort hurtigt finde nærmeste hjertestarter.

Redningskrans og kastetov

Der er opsat en hvid stander med kastetov og redningskrans ude på bådplatformen, hvor vi isætter både.