Torben vinder guld igen – 6.14,2

Torben vinder DM 2016 i ergometer | www.holte-roklub.dk

De danske mesterskaber i indendørs ergometerroning blev afholdt i Gladsaxehallen lørdag den 30. januar. I år var Torben Pedersen eneste deltager fra Holte Roklub.

Rospinning i stærk fremgang

Rospinning har længe været populært blandt klubbens mange medlemmer, hvoraf flere af hans faste træningskammarater var mødt op for at heppe på ham. Holte Roklub har stor aktivitet med træningshold stort set hver eneste dag. Alle rospinnere i klubben kender Torben som en af vores mest ambitiøse udøvere af ergometersporten.

Torben har det sidste år trænet intenst frem til DM, så forventningerne til et godt resultat var store. Rygter siger, at han ror op til 20 km i ergometer næsten hver dag!

Torben lå forrest fra start og til målstregen

Da starten gik lå Torben hurtigt forrest i feltet. Her blev han sikkert liggende hele vejen igennem de 2.000 meter. I spurten førte han suverænt og kom dermed først over målstregen i tiden 6 minutter 14,2 sekunder – det giver et middeltryk på 1.33,5 minutter per 500 meter. Det er et superflot resultat, der helt præcist tangerer hans egen rekord for 2015.

En tydelig glad og stolt Torben kom på sejrsskamlen for at modtage sin guldmedalje. Stort tillykke fra alle dine rospinningsvenner! 🙂

Hvis du vil vide mere om indendørs romaskiner eller investere i din egen romaskine – så besøg Concept2 Danmark.