Til dig som træner meget

Tallerken Modellen

Så er tallerken-modellen måske noget for dig? Rigtig mange ungdomsroere med forældre samt ’almindelige’ medlemmer var kommet for at høre Rikke Schwaner fortælle om den rette og vigtige ernæring – eller sagt mere direkte: Der skal spises meget, rigtig meget..

Nu er der måske nogle medlemmer, som tænker at det var da et herligt budskab, ikke mindst her op til jul. Men det er altså forbeholdt de, som træner 8 gange eller mere om ugen!

Rikke gav et meget levende inspirerende foredrag om ernæring og vigtigheden af at spise rigtigt og rigeligt for at sikre en optimal træningsindsats og ikke mindst at kunne præstere sit bedste på stævnedage. Som det ses af vedlagte slides, var oplægget også meget praktisk anlagt, både hvad angår mængde, og hvornår man skal spise for at få mest ud af træningen.

Restitutionsmåltidet efterfølgende har stor betydning for at blive klar til næste træningspas, som ofte kan være samme dag og med høj intensitet.

Der var også mange spørgsmål og god debat undervejs – så alt i alt en meget fin aften med et brugbart og forståeligt indhold om at træning, restitution og ernæring er ligeværdige parametre for at opnå resultater på eliteniveau