Storalarm på Furesøen onsdag eftermiddag

Redningshelikopter 2017

En vågen beboer på Dronninggårds Allé observerede en kajakroer i vanskeligheder, og slog alarm og tak for det.

Heldigvis var historien ikke så alvorlig. Et medlem af roklubben var ganske rigtigt kæntret halvvejs mod kanalen. Han svømmede selv ind,tømte båden og roede tilbage til klubben, gik i bad og tog hjem – som alle andre ville have gjort.

Men så brød helvede løs – politi, brandvæsen, ambulancer, gummibåde og en helikopter dukkede op ud for klubben. I
halvanden time ledte de uden spor. Det er et kæmpe apparat der bliver sat i gang.

Medlemmet sad der hjemme og anede ingen ting. Han kom dog i tanke om, at han havde glemt at lægge båden ind og kom tilbage til klubben. Herved fik vi opklaret sammenhængen. Han fik ringet til politiet på 114 og fortalte at han havde det godt – heldigvis.

Jeg vil på Holte roklubs vegne, sige tak til den overvågne beboer der holder øje med os, og tak til beredskabet, der gik grundigt til værks! 😊👍

Lars BP,
Kajakchef