Status på Holte Roklub Weekend

Hrw2013 01

Så er det overstået og det gik da vist meget godt. Vi fik lavet 4 arrangementer på en gang og hvilken tilslutning – næsten overvældende. Tak for den store opbakning – uden den havde det været noget af et fladt arrangement.

Idéen var at lave et arrangement der gav maksimalt liv i klubben og samtidigt fik sporten med.

24-timersroningen var tænkt som en ramme for det hele, med start kl. 16 fredag og slut kl. 16 lørdag. Og hvad kan man så ellers nå i det tidsrum? Jo bare se programmet – det holdt og vi gennemførte alt!

En normal 24-timersroning er et mandskab og en båd og hvor langt de kan komme på 24 timer.

Det er jo ikke så socialt, så vi valgte at have en aktivitet der holdt 24 timer med 72 pladser der skal besættes i to, to åres inriggere. Desværre lykkedes det ikke at besætte den sidste tur så kun 69 pladser blev besat – men stadig rigtig flot der var dog flere gengangere særligt skal nævnes:

Lisbet Dahl-larsen, Birgitte Krogh og Peter Bisgaard roede mange ture og tilmed en dobbelttur.

De fik så medaljen for største indsats. Der blevet roet i de samlede 23 timer 690 km SEJT!

Ud over det hyggede vi med grill og ved 23-tiden så vi et par stykker film i klubstuen mens ca. 20 andre tog på Nattergaletur ved Vaserne. Gad vide hvad nattergalen har tænkt? Den har nok været stum af forbavselse…

Lørdag morgen startede med morgenmad kl. 6 og hvem andre end Lotte kan man få til at bage 200 boller klokken 5 om morgenen – men hvad hun havde roet fra kl. 4-6 og så er der jo ingen grund til at gå i seng. Det var rigtig lækre boller. Klokken 9 gik starten til Peter Bisgaards hjertebarn Roatlonen: 2 km på roergometer – 2 km løb i skoven – 2 km i kajak – og til sidst 250 meter svømning. Også her var der en flot tilslutning. Både voksne og ungdommen var flot repræsenteret. Torsten Tranum vandt voksenløbet og Gregers tog ungdomsløbet. Det var hårdt for deltagerne og underholdende for tilskuerne, der samtidigt kunne nyde en grillpølse og en fadbamse.

Roatlonen sluttede ved 11-tiden og klokken 13 startede vi HR Open halvmaraton, en tur Storekalv rundt og efterfølgende Furesøen rundt = 21 km. Dog var søen ikke så stille, så vi måtte lave ruten om til at de roede til Frederiksdal og Kollekolle vendte her og samme vej hjem. Her er løbet jo også lidt for sjov. Man kan ikke rigtig udråbe en vinder, da man må stille i hvilken som helst båd. Og en konkurrence mellem en kajak og en dobbeltfirer er måske ikke så retfærdig. Så løbet er mere et kapløb med sig selv – hvor hurtigt ror jeg 21 km ???

Men første båd hjemme var, Torsten Tranum og Michael Skriver i tiden 1 time og 40 minutter

Resten kom hjem og vi lagde an til fest. Christian Thomasen, der kan lave mad under alle forhold stod for dette arrangement. Største udfordring var ikke at bespise 40 sultne rorere, men snare at holde grillkullet tørt. Da grillen skulle startes fik vi den første regn i denne weekend og det hele på samme tid et skybrud væltede ned i hoved på Christian. Han holdt hoved vådt og fik lavet god mad til os alle.

Tak for en stor opbakning og tak til alle der hjalp til med at gennemføre arrangementet!

Se det store billedgalleri fra weekendens begivenheder.