Silkeborg Regatta 2013

Holte Roklub ved Silkeborg Regatta 2013.

Lørdag d. 17. august afholdtes der Silkeborg regatta på Silkeborg Langsø, og Holte Roklubs unge kajakroere deltog med stor succes. Samlet set blev det til 4 guld-, 2 sølv- og en enkelt bronzemedalje, samt en masse andre flotte resultater. Holte deltog med 10 kajakroere, som tog afsted fra klubben fredag aften med sen ankomst i Silkeborg Kajakklub, hvor vi havde fået lov at overnatte.
Se flere billeder fra dagen her.

Herunder kan du læse, hvordan Holtes tre store medaljeslugere, Thomas (U12), Josefine og Simon (begge U14) oplevede stævnet. Inden da skal lyde en stor tak til alle de deltagende; kajakroere såvel som trænere og forældre for et godt stævne.

Thomas (Guld på 200m og 3500m, og sølv på 500m U12):

Jeg deltog i min første Silkeborg Regatta, og det var en fantastisk oplevelse. Det var hårdt, at det kun var over en dag, når der var så mange løb. Det bedste løb var det lange på 3,5 km, fordi løbet gik rundt om springvandet i Silkeborg Langsø, men det var også et vanskeligt løb, fordi der gik meget taktik i det. Der var ikke K2 med i Silkeborg, og det var lidt ærgerligt, da jeg gerne ville ro med min nye K2-makker Gustav, så vi havde prøvet det inden DM.
Det var super fedt, at min fætter, kusine og tante fra Vejle kom og heppede, og der var også den bedste opbakning man kunne tænke sig fra trænere og venner.

Simon (Sølv på 200m, bronze på 3500m og 4. plads på 500m):

Jeg synes Silkeborg Regatta var en rigtig god oplevelse. Som altid var stemningen god med en masse glade mennesker, og det var her jeg også tog mine første K1 medajler. Det betød rigtig meget for mig at se mine nærmeste venner og familie var der til at se mig ro, lige såvel som selv at ro. Det var en skøn dag i Silkeborg og et godt og succesfuldt stævne.

Josefine (Guld på 200m og 500m):

Silkeborg Regatta var en ny og meget spændende oplevelse, som selvfølgelig kunne have været lige det sjovere, hvis jeg ikke havde gået rundt med halsbetændelse. Men jeg deltog stadig og præsterede langt bedre end jeg havde turdet håbe på. Den støtte vi får til sådan nogle stævner fra vores trænere, giver os en energi, som bare er helt speciel.