Roere rykkede på Gudenåen

Ungdomsroere på Gudenåen

Et udpluk af Holte Roklubs eliteungdomsroere gav den fuld gas på Gudenåen som et led i forberedelserne til den nye sæson.

Holte Roklubs kajak-træningshold har netop afsluttet årets træningslejr i Silkeborg Kajakklub. Klubben og dens omgivelser udgør noget af et slaraffenland for roentusiaster, da den både er Danmarks største og ligger lige ned til Gudenåen.

Sammen med ungdomstrænerne Ida Marie Krogh Jensen og Nicolai Gregersen fik de unge roere fra Holte trænet sammen med kammerater fra Silkeborg og samtidig nydt godt af klubbens store gæstfrihed.

I Holte Roklub er det en tradition, at kajakafdelingens ungdomshold afholder træningslejr omkring påske som optakt til den nye sæson, der for alvor starter efter standerhejsningen den 16. april med flere stævner rundt om i landet op til DM i Holstebro i august.

Af Lars Olrik