”Ro-med” aftener for kajakroere sæsonen 2015

DSC 0129

Tilbuddet gælder frigivne medlemmer som ønsker at få lidt mere rutine under betryggende forhold.

I den nye sæson 2015 vil der være mulighed for at deltage i ”Ro-med” aftener hver mandag mellem kl. 18-20 og torsdag kl. 19-21. Kajakturen sker under ledelse af 2 erfarne instruktører/roere. På holdet vil også deltage nye medlemmer, som har været på kajakskole i denne sæson. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til disse aftener.

”Ro-med” aftenerne starter mandag den 8. juni og slutter mandag den 31. august 2015.

Det forventes at I står klar med kajak m.m. til starttidspunktet. Med hensyn til valg af kajak bedes I som frigivne roere lade de nye medlemmer få første prioritet til valg af Coast Liner/Runner/Fighter.

Vel mødt ☺