Prøv-Kajakpolo 2 / Nye juniorhold

Kajakpolo i Holte Roklub

Hej alle medlemmer og ikke-medlemmer af Holte Roklub, juniorer (10-17år) og seniorer (18+)

Kajakpolo i Holte Roklub holder 2. Prøv-Kajakpolo arrangement søndag den 6. oktober om eftermiddagen i Skovlyskolens svømmehal (nærmere tid følger).

Seniorer får mulighed for at prøve sporten af. Vi vurderer om der er basis for ugentlig seniortræning for begyndere. Husk tilmelding.

Nye juniorhold begynder denne søndag eftermiddag (nærmere tid følger). Juniorer bliver såvidt muligt inddelt i passende aldersgrupper. Husk tilmelding.

Målgruppe: Personer med ingen eller kun meget lidt kendskab til kajakpolo. Både Holte Roklubs medlemmer og personer uden medlemsskab er velkomne.

Juniortrænere: Erik Träff og Jesper Theil Thomsen.
Seniortrænere: Ikke fastlagt pt

Vigtigt: Da ressourcerne er begrænset og i tilfælde af aflysning er tilmelding nødvendig. Tilmeld dig ved at skrive til Christian Fenger på cfenger@gmail.com. Kun tilmeldte kan komme på vandet.

Praktisk: Træningen foregår indenfor med polokajakker i svømmehallens 25 m bassin. T-shirt (helst af kunststof) og badeshorts er passende påklædning.

Placering: Skovlyskolens svømmehal. Benyt parkeringspladsen bag skolen for enden af Højbjerggaardsvej ved fodboldbanerne. Indgangen til svømmehallen er på fodboldbanesiden.

Kajakpolo: Kajakpolo er en holdsport hvor hold på 4-5 personer spiller bold mod hinanden. Reglerne skaber rammer så alle kan have det sjovt ved at være med.

Kajakpolo i Holte Roklub: I sommerhalvåret trænes på bane ved Holte Roklub. Om vinteren trænes der i svømmehal. Holte Roklub gør sig hvert år gældende i DM i bedste række. De aktive spillere har flere års erfaring i kajakpolo.

Formål: I løbet af vinteren er det tanken at starte nye begynderhold for voksne inden for i svømmehallen. Egnede spillere til Prøv-Kajakpolo-arrangementer vil da have mulighed for at starte på de nye begynderhold. Nye juniorhold er allerede sat til at begynde den 6. oktober.