Prøv kajakpolo i Holte Roklub

Kajakpolo 2014

Prøvkajakpolo-arrangementer afholdes for at introducere kajakpolo til potentielle nye spillere. Skriv dig på ventelisten, og vi kontakter dig om datoer for næste arragement. Venteliste

Målgruppe: Motiverede og engagerede kvinder og mænd. Også personer der pt ikke er medlemmer af Holte Roklub. Tanken er at nye spillere på sigt skal sluses ind på det nuværende seniorpolohold der begyndte for et år siden. Nye spillere skal derfor have en god grundform.

Spørgsmål: Har du spørgsmål, skriv til Christian Fenger på cfenger@gmail.com eller Lars Bygholm på kajakpolo@holte-roklub.dk. For yngre spillere (14-18 år) bedes du kontakte Erik (erik@traff.dk) eller Jesper (jespertt@me.com).

Kajakpolo: Kajakpolo er en holdsport hvor hold på 4-5 personer spiller bold mod hinanden. Reglerne skaber rammer så alle kan have det sjovt ved at være med.

Kajakpolo i Holte Roklub: I sommerhalvåret trænes på bane ved Holte Roklub. Om vinteren trænes der i svømmehal. Holte Roklub gør sig hvert år gældende i DM i bedste række, og ønsker også at styrke bredden.