Onsdagsræs på en sensommeraften

Onsdagsræs i Holte Roklub

I går aftes var der usædvanligt mange klubmedlemmer i roklubben første gang efter sommerferien. Den milde sensommeraften lokkede mange på vandet, og da der er tradition for at afvikle onsdagsræs for kajakker – så var der ekstra stor tilslutning til aftenens pointløb.

Der startedes ud for roklubbens store pontonbro, hvor tidstager Niklas sendte de mange deltagere afsted. Ruten går fra klubben over til kanalen og ind i Vejlesø, hvor der vendes om en bøje i bunden af søen. Turen frem og tilbages tages 2 gange og er opmålt til 5 km.

De hurtigste roere starter til sidst med et tidshandikap og de langsommere roere starter først. På den måde kommer alle teoretisk tæt på mållinien samtidigt. Der uddeles herefter point efter et sindrigt system. Når sæsonnen slutter er der en vandrepræmie til den roer med flest point.

Efter roningen samles alle til klubaften, hvor der grilles og hygges til det bliver mørkt.