Onsdagsræs for alle

Kajaktraening

Ræs og fællesspisning

Kære alle – hver første onsdag i måneden arrangerer vi ræs for kajak, inrigger og polobåde. Første gang bliver onsdag den 6. maj.

Samtidig er der fællesmad / spisning ca. kl 19.15, hvor man blot skal tilmelde sig – listen hænger på hoveddøren. Man behøver ikke at deltage i ræset for at spise med eller omvendt. Da vores online tilmeldingssystem er nede sker tilmelding på lister ophængt i klubben. Pris kun 30 kr. for maden.

Ræs for kajak og polobåde

Der er fælles start kl. 18.15 på den sædvanlige bane fra klubben til Vejlesø, enten 2,5 km eller 5 km. Alle kan være med – både motionister og kaproere.

Inriggerræs

Der er start med første båd kl. 18.15 og herefter med et minuts mellemrum (forfølgesløb). Ruten er til Gabet og tilbage – 5 km. Nærmere rutebeskrivelse følger som opslag i klubben. Der er ikke krav om at bytte plads undervejs. Bådhold sættes ved eget initiativ via tilmeldingslisterne i klubben.

Som afslutning på fællesspisningen er der en kort orientering fra de enkelte klubområder om aktiviteter etc.

Vi håber at mange kommer på vandet og får en frisk god tur – efterfulgt af god mad! 🙂

Med håb om meget sved på panden.
Peter S og Peter B