Ny scullerchef og nye træningstidspunkter

Silhouetter2

Kære outrigger-folk

Niels Gottlieb har efter en årrække som scullerchef valgt at trække sig tilbage, men vil dog fortsat være en ressource for hele outriggergruppen – ikke mindst i forhold til reparation og vedligehold af vores materiel, hvor Niels gennem flere år har opbygget stor kompetence.

Peter Bisgaard, som også er rochef overtager scullerchef-titlen pr. d.d., da det giver god mening at samle inrigger, gigg og scullerroning under samme ledelse.

Det præciseres, at de gule Empacher-både – Brage, Mercantic IV og Cecilie, kun kan bookes af scullereroere med stor og flere års erfaring. Bådene er som lavet af glas og skal behandles som var det en ny rød Ferrari. Er du i tvivl om du er frigivet til disse både, så spørg lige scullerchefen først! For alle de spinkle scullere gælder at vægt-grænserne SKAL respekteres.

Som opfølgning på faste Vøgg / Cecilie-hold er flg. faste hold etableret:

  • Tirsdage kl. 15.00 – 17.15 Vøgg 1
  • Tirsdage kl. 17.15 – 19.00 Vøgg 2
  • Onsdage kl. 17.15 – 19.00 Vøgg 3
  • Fredage kl. 15.00 – 17.00 Cecilie 1

Det er vigtigt, der hvor der er overlappende hold at vi respekterer afleverings-tidspunktet. Kommer man for sent afsted, må man afslutte sin tur, så næste hold får båden til tiden.

For alle der ikke er på faste hold vil den nye fælles sculler-dag være torsdage kl. 18.00 – 20.00. Måske vil det være løsningen, både til at få genopfrisket sculler-roningen og få sat nye og spændende hold / kombinationer.

Fælles sculler-dag TORSDAGE kl. 18.00 – 20.00 med start den 30. april.

Vel mødt til en outstanding outrigger-sæson i Holte Roklub!

Hilsen
Peter B.