Med havkajak i Blekinge skærgård

Havkajak nær Ronneby skærgård.

Fem old boys fra Holte Roklub var i starten af august på en skøn havkajaktur i skærgården. Det var 10. år i træk at vi har været på tur i Sverige. Der er blevet padlet i søer, åer og på havet. Årets tur gik til området mellem Karlskrona og Ronneby.

Via Google Maps sattelitkort fandt vi et nyt spændende sted. Vi kørte til Ronneby havcamping – en pæn campingplads helt ned til vandet og kun 3 timers kørsel hjemmefra. Vi fik lov til at køre bilerne ned til vandkanten og læsse af, samt parkere ved receptionen.

Foran os lå 3 dejlige dage i flot natur. Vi roede kun ganske kort før vi fandt vores lille paradis på øen Arpö. Det er en mellemstor klippeø med flad sandstrand og dejlig græsplæne. Vi delte pladsen med en flok tyre / køer. Der var derfor flotte kokasser spredt rundt i området.

Med Arpö som base drog vi på kortere ture rundt i området, som bød på flot natur og rigt dyreliv. Når der ikke blev roet, så slappede vi og hyggede os med god mad og drikke. Det blev til dage med gode grin og drillerier blandt venner. Vi vil gerne dele vores oplevelser – så her får I korte videoglimt af vores tur. Det er nok ikke sidste gang vi besøger området…

Du kan også gense videoen fra vores tur på Immeln i 2014.

Du kan også gense videoen fra vores tur på Raslungen i 2013.