Kom til kajakpolo-introdag

Introdag til kajakpolo i Holte Roklub.

Kajakpoloafdelingen i Holte Roklub afholder lørdag den 12. september et prøvearrangement for at introducere kajakpolo til potentielle nye spillere.

Tid: 15.00 – 16.30 Juniorer (12-18 år) og 17.00 – 18.30 Voksne.

Sted: Holte Roklub (Frederikslundsvej 41B, Holte)

Målgruppe:
Motiverede og engagerede, unge, kvinder og mænd. Gerne personer der pt ikke er medlemmer af Holte Roklub. Det er en god idé at have en rimelig grundform.

Tilmelding: Tilmeld dig ved at skrive til kajakpolo@holte-roklub.dk
Tilmelding nødvendig for at sikre materiellet er klargjort.

Påklædning: T-shirt (evt. noget vindtæt), løbe- eller neopren-shorts samt sokker og håndklæde (der bademulighed bagefter).

Om Kajakpolo i Holte Roklub

Kajakpolo er en holdsport hvor hold på 4-5 personer spiller bold mod hinanden. Reglerne skaber rammer, så alle kan have det sjovt ved at være med.

I sommerhalvåret trænes på bane ved Holte Roklub. Om vinteren trænes der i svømmehal. Holte Roklub gør sig hvert år gældende i DM i bedste række, og ønsker også at styrke bredden.