Kom i form inden sæsonstart

Rospinning i Holte Roklub

Vi tilbyder et hurtigt “KANIN kom i form kursus” til den nye sæson og håber at se nogle af klubbens lidt nyere medlemmer efter den lange vinterpause. Træningstilbudet er primært til dem, der var på kajakskole i 2013 eller inriggerskole i 2013, 2012 eller 2011.

Vi har 7 ro-maskiner og vil køre nogle ro-programmer, som både giver sved på panden og finpudser teknikken – så du er SUPER fit, når ro-sæsonen på vandet starter d. 5. april. Vi har planlagt træning om onsdagen kl. 17-18 og fredage kl. 16-17.

Datoerne fremgår af Aktivitetskalenderen. Første træning bliver onsdag den 5. marts. Skulle der være større interesse for at være med, end vi har maskiner til, vil vi forsøge at finde flere træningstider.

Håber vi ses. Tilmelding skal ske via Aktivitetskalenderen. Du er også velkommen til bare at møde op eller til at kontakte Tine Overby (tlf. 4092 0256) eller Lotte Madsen (tlf. 4260 3610) for at høre nærmere.