Pokaler uddelt til medlemmer af Holte Roklub

Ved standerstrygning uddeles årligt flere pokaler

Holte Roklub påskønner og uddeler ved sæsonafslutningen årligt 4 vandrepokaler til medlemmer der har udmærket sig. Det kan være for sin indsats for rosporten eller for at være en god klubkammerat.

1. Furesø-pokalen uddeles til et medlem, som har gjort en særdeles god indsats for klubben i det forløbne år og/eller har repræsenteret klubben på en fin måde udadtil.
  2. Birkerød-pokalen uddeles til et medlem, der har vist en god indsats i roning.
  3. Gudmund-Schack pokalen uddeles til en ungdomsroer, som har passet sin træning, og ved sin indsats har vist er godt eksempel.
  4. Onsdagsturnerings-pokalen uddeles til den eller det mandskab, der har vundet med bedste gennemsnitstid af 10 løb.

Der er også en pokal, som klubben fik ved 50 år jubilæet fra Københavnskredsen, under DFfR. Den gives til et medlem der har eller har haft en stor betydning for Holte Roklub, efter bestyrelsens skøn. Den er blevet givet til:

1991 P.B. Sørensen
1990 Rolf E.P. Schmidt

Furesø-pokalen – for god indsats i klubben
Birkerød-pokalen – for god indsats i roning
Gudmund Shack-Pokalen – for den pligtopfyldende ungdomsroer
Onsdagsturnering for voksne – vinder i sommerens turnering
Ondagsturnering for børn – vinder i sommerens turnering