Mediebibliotek for Holte Roklub

Holte Roklubs logo

Du finder herunder Holte Roklubs logo i flere varianter tilpasset til forskellig brug. Logoerne er lavet i vektorformat, så logoet kan anvendes i alle størrelser uden at blive takket. Filerne er arkiveret i EPS-format, som ikke skal åbnes men kun importeres i de programmer du bruger. Alle originaler er 100 mm i bredden, så det er let at beregne skaleringsprocent til en eksakt brugsstørrelse. Den grå baggrund er ikke med i filerne, men bruges her kun til at kunne vise den hvide kontur.

Den lyseblå farve er:
PMS 307
C 100, M 35, Y 0, K 15
R 0, G 110, B 174
Den mørkeblå farve er:
PMS 274
C100, M 100, Y 20, K45
R 34, G 26, B 77

Download komprimeret zip-fil med alle 4 logoversioner.

Logo for Holte Roklub. I farver og med hvid kontur. Logo for Holte Roklub. I farver og uden hvid kontur. Logo for Holte Roklub. I sort/hvid med hvid kontur. Logo for Holte Roklub. I sort/hvid og uden hvid kontur.