Ro i flot og funktionelt klubtøj

Holte Roklubs bestyrelse har indgået aftale med firmaet Dansprint om styring og levering af klubtøj til vores medlemmer. Vi har valgt det funktionelle sportstøj fra den svenske producent Craft. Der tilbydes er udvalg af flere typer funktionelt sportstøj til vores rosport. Alt sportstøj leveres i farven sort og med hvidt klublogo og klubnavn i termo-transfer-tryk. Det er også muligt at få eget navnetræk på tøjet mod et mindre tillæg.

Kollektionen indeholder det mest efterspurgte sportstøj og forventes udviklet over tid. Tøjet leveres i dame- og herremodeller i flg. størrelser:

• XS – extra small
  • S – small
  • M – medium
  • L – large
  • XL – extra large
  • XXL – extra extra large
  • 3XL – superlarge

For valg af aktuel størrelse se producentens vejledning i mål og størrelser. Al bestilling og betaling skal du selv foretage via Dansprints webshop for Holte Roklub.

Bestil dit klubtøj