Brug af bådtrailer

Holte Roklubs bådtrailer (reg.nr. NV6740)

Holte Roklub har anskaffet en stor trailer, som er ”multifunktionel” dvs. at den kan transportere: Kajakker, polokajakker, single- og dobbeltscullere. Den kan bruges allround i klubbens afdelinger. Det betyder, at der også er mange potentielle chauffører.

Holte Roklubs bådtrailer.

Det er ikke klubben hensigt at holde brugerne økonomisk ansvarlige, medmindre vedkommende har benyttet bådtraileren på en uansvarlig måde eller har gjort sig ansvarlig i overtrædelser af færdselsloven.

Traileren kan forudbestilles til en bestemt dato eller arrangement i roprotokollen under reservationer efter reglerne angivet i “Retningslinier for brug af Holte Roklubs kajakker og trailere.

Bestyrelsen har lavet en udlånsaftale, som SKAL udfyldes hver gang traileren forlader klubben. Skader og mangler skal rapporteres mundtligt til kajakchefen straks de observeres, ligesom et kort skriftligt notat af omstændighederne sendes til bestyrelsen pr. brev eller email hurtigst muligt.

Fakta om traileren
Tilkobling af traileren
Kørsel med traileren
Ved afkobling af traileren
Færdselslovens regler for kørsel med trailer
Hvad må min bil trække?
Er der krav til længde og bredde?
Hvornår og hvordan skal man afmærke?
Skal jeg bruge kørekort B eller B/E?

Du kan på Rådet for sikker trafik’s hjemmeside læse mere om reglerne for kørsel med påhængskøretøj.