HR Open 2015 blev en succes

HR Open 20151

Lørdag den 13. juni blev den årlige HR Open, hvor alle kan deltage, igen afholdt med stor succes.

Programmet kørte som planlagt, med morgenmad for alle der kunne komme op lørdag morgen. Der var vel 20 morgenfriske der valgte at lægge vejen forbi klubben, hvor Lone og Nynne havde sørget for dejlig morgenmad kl. 8.

Efter morgenmaden stod Peter Bisgaard for afviklingen af det traditionsrige Roathlon. I år havde løbet fået et interessant tvist, idet man kunne stille op i hold som en stafet, hvilket var en stor succes. Roathlon starter først med 2.000 meter ergometerroning, så et løb på 2.000 meter i skoven, 2.000 meter i kajak, og sluttelig 250 meter svømning.

Her kunne man så samle et hold på op til fire personer at dele strabadserne med. Holdene blev ikke sat på dagen, men deltagerne havde selv op til roathlonen, fundet sammen og skrevet sig på deltagerlisten.

Der blev kæmpet på højt plan, og man må nok konstatere at ungdomskajakroerne havde trænet, så de høstede førstepladsen i hård kamp mod team 50+, som Torben havde sat sammen. Se resultater og tider længere nede i artiklen.

Efter afvikling af roathlon var der frokostpause hvor deltagere og tilskuere smæskede sig i gratis grillpølser, hotdogs og fadøl. Sikken en dag. Igen var det Lone og Nynne der var bagkvinder på grillen.

Klokken 14 gik starten til HR Open med 6 km, 15 km eller 21 km halv maraton. 16 både stillede til start og det var et flot syn da de i samlet uorden forlod startlinjen.

Vejret var fint, men dem der havde valgt 15 eller 21 km fik lidt udfordringer fra Farum til Birkerød da det undervejs blæste lidt op, men alle kom dog hjem i god behold.

For at skabe tryghed og sikkerhed i løbet, havde vi to motorbåde med til at holde øje med alle, så ingen blev efterladt. Derfor skal der lyde en stor tak til Niklas, samt Jesper og Jesper for at sidde i bådene hele dagen, og naturligvis en stor tak til Birkerød Sejlklub for lån af motorbåd. Samme motorbåds førere var udstyret med kameraer, så der blev taget ca. 600 billeder hvoraf ca. 100 er lagt i et katalog der er linket til her på siden.

Vi håber, at der er endnu flere der har lyst til at deltage næste år. Vi understreger, at det er en bred aktivitet for sjov og for hyggens skyld, så ALLE kan deltage og stille med et hold, og alle er velkomne på broen for at heppe.

Alt forløb alt efter planen og uden uheld. Stor tak til alle der deltog, alle der kikkede på, og til Nynne, Lone, Niklas, Jesper og Jesper der fik tingene til at ske, til lands og til vands.

Roer hilsner og på gensyn til HR Open 2016

Søren Høyer, Peter Bisgaard, Mads Marholt og Lars BP

Link til Picasa billedkatalog.

Resultatliste HR Open

21 Km

Pernille Anette Erik Peter i vøgg 4 x tid 1 time og 20 minutter
Bjørn Tine Jacob Jette i Helge 4x tid 2 timer og 3 minutter
Birgitte Keld i Njord dobelt sculler 2x tid 1 time og 48 minutter
Torben I Bjarke sculler tid 1 time og 48 minutter

Marlene K1 tid 1time og 45 minutter
Michala K1 tid 1 time og 45 minutter
Elisabeth K1 tid 1 time og 47 minutter
Dorthe Elese Helle Nina Birgit i Ydon tid 1 time og 53 minutter
Jørgen Bodil Tage i Vidar tid 2 timer og 12 minutter
Jan K1 tid 2 timer og 0 minutter
Lone K1 tid 2 timer og 0 minutter
Orla K1 tid 1 time og 45 minutter
Anders K1 tid 1 time og 44 minutter

6 Km
Nynne og Søren K2 tid 32 minutter
Anne Sofie og Ida Marie K2 tid 32 minutter
Jørgen K1 tid 44 minutter
Jette K1 tid 44 minutter

I alt 17 både – der er flere i bådhallen husk dette i 2016.

Link til tidsskema.