Hov – hvor blev hjemmesiden af?

Gl Website

Holte Roklubs hjemmeside var snart 10 år gammel. Målt i internet-tid er det en menneskealder – og det var på tide at skifte til en ny platform. Teknologisk var tiden løbet fra hjemmesiden. Roklubben har også udviklet sig meget det sidste tiår.

Holte Roklub har ambitioner om at være et attraktivt og tidssvarende tilbud indenfor rosporten. Det er derfor med stolthed at vi nu kan præsentere vores nye hjemmeside. Udviklingen har været meget tidkrævende og der dukker stadig mange små detaljer op som skal tages hånd om. Enkelte steder mangler vi at få skrevet/opdateret lidt tekst samt lavet relevante billeder. Men hjemmesiden er nu så færdig at vi vil præsentere den for jer.

Der er lagt et stort arbejde i at gøre hjemmesiden mere overskuelig og brugervenlig. Trods dette omhyggelige arbejde kan der være detaljer som er blevet overset. I er derfor meget velkomne til at give os feedback på den nye hjemmeside. Skriv til webmaster Kim Holm på webmaster@holte-roklub.dk – så vil han samle alle jeres forslag og kommentarer til den videre udvikling og prioritering.

Den gamle hjemmeside er ikke pist borte. Vi har lagt et link her på forsiden. Klik på den lille grå knap med teksten »Nyhedsarkiv gl. website«, så føres du til det gamle nyhedsarkiv i et nyt browservindue.

Velkommen til Holte Roklubs nye hjemmeside!

Bestyrelsen & webmasteren 🙂