Holte vinder 2. divisionsturneringen i Helmond

Polosejr 2014

Tekst af Peter Sørensen.

Holtes Polokajakhold vandt først den indledende pulje på 4 hold (der var 6 puljer a 4 hold i alt), hvor den tætteste kamp nok lidt overraskende var mod det tyske damelandshold A hvor vi gik derfra med en sejr på 3-1.

Efterfølgende i mellempuljen på 6 hold vandt vi også alle vores kampe og sluttede nr. 1, hvorfor vi spillede os direkte i semifinale.

I semifinalen mødte vi KG List (et af bundholdene i tysk bundesliga) som vi kun med en kneben sejr kunne slå 2-1 efter at være kommet bagud 0-1 i starten af kampen.

I finalen skulle vi møde Quakenbrück også et bundhold i bundesliga, hvilket blev en utrolig spændende kamp. Igen kom vi bagud 0-1, men fordi vi blev med at køre vores taktik og holde ro på spillet kom vi på 1-1 og kampen gik i forlænget spilletid.

I 2. halvleg af 2×5 min ekstra scorede Anders Røgeberg så det afgørende mål og vi kunne gå fra kampen med en sejr på 2-1!

Polokajak_pokal2014

Stor glæde på holdet over, at alt gik som det skulle og vi har fået skudt gang i en ny sæson med et godt udgangspunkt.

Vi fik spillet en masse kampe som startede med nemme kampe, som blev sværere og sværere, hvilket var en perfekt start på sæsonen og lige hvad vi havde brug for som hold.

Udover det spilmæssige så var vejret solrigt og noget varmere end i DK, så det var samlet en helt sublim tur 🙂