Holte Roklub Weekend 2014

Hrw2013 2

Holte Roklub Weekend 2014 afholdes fra fredag den 20./6. klokken 16.00 og til lørdag den 21./6. klokken 16.00.

Vi tager udfordringen op med sidste års succes – og håber på godt vejr. Fra onsdag den 4./6. vil det være muligt at skrive sig på til de forskellige aktiviteter på opslaget i klubbens entre. Klokken 16 fredag den 20./6. starter en 2-åres inrigger, for derefter at blive holdt i gang af skiftende mandskaber på ture a 10 km.

ALLE kan deltage og det er tilladt at tage flere ture (dog skal der være minimum en frigivet rorer ombord). Sideløbende med denne 24 timers roning vil vi lave et væld af andre aktiviteter under mottoet »Alle kan være med«.

Hvis man ikke vil være med i aktiviteterne, så er man alligevel velkommen til at komme ned og hygge på broen som tilskuer.

Fredag: Salg af pølser og man kan grille sin egen medbragte mad (som til klubaften). Vi finder en god film og ser den på stort lærred. Vi ror en tur når mørket falder på (frit bådvalg) og derefter natmad. Så er der hvil og inriggeren fortsætter hele natten.

Lørdag: En morgentur for de friske (frit bådvalg) og derefter morgenmad i klubben. Senere Roathlon (2 km løb, 2 km romaskine, 2 km kajak og 250 m svømning). Der er salg af grillpølser og man kan muntre sig med at gå planken ud.

Om eftermiddagen går med Hr Open 21 km marathon – frit bådvalg til følgende distancer, som kan roes 21 km, 15 km og 6 km.

Klokken 17.00 tændes grillen igen og man kan atter grille sin medbragte mad. For de aktiviteter der er skrevet med rødt er tilmelding nødvendig på opslagene i klubben.

God fornøjelse
Mads, Søren, Niklas og Lars

Klik på billedet for at se hele tidsplanen!