Holte Roklub Open 2018

Glimt fra Holte Roklub Open 2018.

Jeg må starte med at undskylde at dette indslag er lidt forsinket pga. it-problemer. Nå – det var tilbage i den fantastiske forsommer den 23/6 Skt. Hans hvor vi havde den årlige HR Open, bestående af de to faste indslag nemlig Roatlon og Maraton.

Roatlon er Peter Bisgaards opfindelse og er en sammentrækning af 3 discipliner: først 2 km på romaskine, løbetur i skoven 2 km, kajaktur 2 km for til sidst at svømme 200 meter.

Efter at dette var overstået blev der spist frokost, som Jan og Lone havde kørende på grillen … pølser og brød med tilhørende fadøl. Efter frokosten løb maraton af stablen.

Det er frivilligt hvilket fartøj man ror i. Man kan stille et mandskab eller bare tage en K1 eller sculler. Der bliver roet på 3 distancer: 6 km 15 km 21 km. Hele idéen er at få så mange både som muligt på vandet og at så mange muligt kommer på vandet.

Mens alt dette stod på tog Jesper Ranløv, Jesper Larsen og undertegnede billeder fra den dejlige dag.

I år havde vi valgt at lægge arrangementet på Sankt Hans aftens dag, så vi havde lagt op til grill og hygge i bedste onsdagskoncept, hvor alle selv medbringer mad og drikke.

Birgitte Bruun Petersen fik koordineret dette arrangement på bedste vis. Det var ikke tilladt at tænde bål. Men Sankt Hans skal jo fejres, så vi tillod et lille bål dvs. en bålbakke på en tømmerflåde 20 meter ude på Furesøen i vandet foran klubben, så der var rigeligt vand rundt om bålet. Det blev til en hyggelig dag med god aktivitet og mange mennesker i klubben – tak for det allesammen!

Rohilsen fra
Lars BP