Holte Roklub Jubilæumsfest 24. maj

Fra jubilæumsfesten i Holte Roklub 2009.

I 2014 har Holte Roklub 75 års jubilæum, det ønsker vi at fejre med en fest for os selv.

Lørdag d. 24. maj 2014 kl. 18. Vi starter festen med en smuk sejltur på Furesøen med afgang fra Holte Havn præcis kl. 18. Der er fin parkeringsplads lige overfor havnen. Der vil blive serveret chips og kølig hvidvin om bord, og være anden underholdning.

Vi returnerer til Holte Havn omkring kl. 19.15, hvorefter vi går i samlet trop tilbage til vores dejlig klub. Her vil der blive serveret en italiensk buffet (inkl. drikkevarer) – dog uden opdækning og faste pladser.

Vi overdækker vores borde & bænkesæt med telte – og finder plads til alle rundt omkring.
Vi har planer om at finde et lille orkester, så vi kan få rørt danse-benene – til den lyse morgen.

Klubben kan desværre ikke betale hele “gildet”, så der er en egenbetaling på 350,- kr / næse. Børn under 12 år til halv pris.

De første 80 tilmeldinger er garanteret en plads på turbåden rundt i Furesøen – de næste 80 gæster – kommer på slæb… 🙂

Vi har hyret et par friske piger til at hjælpe med arrangementet – og de kan også lave farverige drinks – disse kan købes for 20,- kr./stk.

Vi glæder os til at se jer allesammen til vores jubilæumsfesten.

Tilmelding via aktivitetskalenderen – sidste tilmeldingsfrist er 15. maj. 2014.