Roskoler 2015 – gigg og outrigger/sculler

Outrigger på Furesøen.

Hvis du ønsker at blive roer i Holte Roklub, så starter vi roskoler (inrigger, gigg og outrigger) dette forår. Efter endt kursus forløb bliver du ”frigivet” til at kunne ro med klubbens andre roere i hele Furesøen.

Fælles for alle roskoler er det vigtigt:

1. at du deltager på alle kursusdage
  2. at du møder klar og om klædt til mødetiden
  3. at du medbringer drikkevand i drikkedunk evt. madpakke
  4. at passe på solens stråler, som reflekteres af vandet (husk solbriller, kasket & solcreme).

For at deltage på:

Roskole / inrigger – skal du kun have de svømmefærdigheder, som du skrev under på ved din indmeldelse i klubben, medbringe rosko og udendørs tøj som ikke er alt for løsthængende.

Gigg-roskole – er for roere der vil ro med 2 årer og ikke helt har mod på de smalle scullere. Du skal være frigivet roer med mindst 100 km roning sidste sæson – kunne dine rokommandoer og være frisk på at lære en ny teknik og anden form for roning.

Outrigger / sculler roskole – er for frigivne roere,  der vil i de helt smalle kaproningsbåde. Det er er klar fordel hvis du har roerfaring med 2 årer (gigg-bådene). Du skal have en stabil teknik, balance og koncentration.

Introduktionsaften til alle bådtyper og Holte Roklub generelt finder sted tirsdag den 7. april kl. 19.00 – her kan du spørge om alt og få svar på alle de spørgsmål du måtte have.

VEL mødt til sæson 2015.