Fantastisk indsats ved DM i sprint for Kano og Kajak

Josefine vinder guld i K1 på 500 m distancen.

Med 26 deltagere til DM i sprint for kano og kajak på Bagsværd Sø, weekenden 22.-24. august, stillede Holte Roklub med det største hold i mange år. Klubben havde deltagere i alle klasser fra U12 til seniorroere. Det gav tre dages fællesskab blandt deltagere, trænere og forældre.

Trænerne ydede en kæmpe indsats med de mange roere der skulle deltage i de mange forskellige løb. Forældreopbakningen var synlig både på tilskuerpladserne og i klubteltet, hvor der var masser af forplejning og ros til de seje roere.

Resultatet af de mange træningstimer udeblev ikke – med 19 medaljer fordelt på 2 guld, 12 sølv og 5 bronze. Særligt skal nævnes, at Holte Roklub vandt sølv i stafetten for mix U16 – slået af Silkeborg med 1,1 sek. Derudover var Holte Roklub repræsenteret med et hav af flotte placeringer i A og B finaler.