Et mylder af robåde foran roklubben

DRC 2013

Bagsværd Roklub & DRC – Dansk Ro Center med landsholdsroerne har været flittige gæster i vores klub de sidste 14 dage. Nu genåbner Bagsværd Sø for rofolket efter et flot og veloverstået Kajak VM. Derfor drager gæsterne afsted for denne gang.

Der har også været stor aktivitet på broen, samt nogle udfordringer med hensyn til pladsen, men alt i alt er det vist gået meget godt. Vi har haft direkte adgang til at se fantastisk roning på højt niveau fra vores vinduer i klubstuen.

Tak til alle Holte-folk som har fået det hele til at forløbe godt – denne gæstfrihed gør, også at vi er velkomne når vi drager ud i ro- og kajak-verdenen.

Lørdag d. 5. oktober er der DM i roning, hvor bla. handicaproerne stiller til start. Hvis du mangler en spændende aktivitet denne lørdag eftermiddag, så er Bagsværd Sø og rotribunerne stedet at tage hen.

Lotte Madsen