En verdensmester på afveje

Rene Holten Poulsen til Euro Slide 2015.

Euro Slide 2015 var en sportslig udfordring for deltagerne – også for verdensmesteren i ener kajak Rene Holten Poulsen, der var blevet inviteret med på en firer slide sammen med den Sophus Johannesen, Sverri Nielsen og Tobias Kempf fra Danmarks RoCenter.

”…Her om vinteren bytter vi nogle gange ergometre når vi træner i centeret i Bagsværd” fortæller Rene Holten Poulsen, landsholdsroer i kajak. ”For baglænsroerne er kajakergometeret god core træning og for mig som kajakroer er roergometeret god konditionstræning. Jeg kan trykke ret mange watt i et roergometer; derfor inviterede de mig med til Euro Slide igen i år.

…Jeg var fuldstændig smadret bagefter. Min fysiske kapacitet er ret god, men som kajakroer er vi ikke så gode til at træne ben. Jeg roede mig helt ud og blev totalt smadret i benene og har været det flere dage efter” fortæller Rene Holten Poulsen.