DM på Bagsværd sø 2015

Herre-hold fra Ålborg Universitet

Når sommeren går på held er næstsidste regatta DM.
Dette år dejligt bekvemt for Holte da det blev afholdt på Bagsværd sø.

I 2015 blev et DM over 2 dage afviklet, der blev roet i ”små” både = single/dobbelt-scullere lørdag og i store både 4ére og 8ére søndag.

Holtes ergometer verdensmester Torben stillede op som eneste repræsentant fra Holte.
I flot vejr lørdag var der lindledende løb i kategorien for herre i 50+.
Ingen problem for Torben at ro sig direkte i finalen 🙂

Finalen blev en sand gyser da der i opløbet var ganske tæt, nr. 1 kom i mål 2 sekunder før nr.: 2-3-4 hvilket gjorde at medlaje pladserne måtte afgøres ved mål-foto. Desværre falde dette foto ikke ud til Torben´s fordel som dermed måtte nøjes med en 4 plads, men flot kæmpet.

Men der blev ”lidt” GULD til Holte, idet vi havde udlånt Cecilie til et herre hold fra Ålborg Universitet.
Det er nogle seje universitets-gutter som træner benhårdt for medaljer.
Som de denne DM søndag hjemtog i Cecilie – dejligt at de var glade for at låne ”hende” og at Danske Roklubber er gode til at hjælpe og støtte op om hinanden.

Dejligt om flere Holte-hold kan stille op ved DM de kommende år.