DM i ergometerroning 2014

Euroopen2014 Logo3

Opfordring til din deltagelse ved DM i ergometerroning i Gladsaxe Sportshal lørdag d. 25. januar 2014.

DM 2014 Ergometerroning i Gladsaxe sportshal og afvikles som en samling af European Open, Nordic Open and Danish Championships 2014.

Dette års DM bliver historisk på mange plan, og er samtidig et Europamesterskab. Den samlede tilmelding fra Holte Roklub sørger Lotte for.

Du skal stille op i en Holte Roklub trøje. Tilmelding via aktivitetskalenderen.

Du skal oplyse din fødselsdato og fødselsår, så du kan indplaceres i rette alderskategori. Seneste tilmelding er mandag d. 13. januar kl 20. Spørgsmål kan rettes til Lotte Madsen på naestformand@holte-roklub.dk

Efterfølgende får de tilmeldte besked om starttidspunktet og andre praktiske detajler.
Håber at resten af klubben er frisk på at komme at heppe. Kom med til festen, hvor der sikkert også bliver sat verdensrekord. Du kan se tidligere resultattider her. Du kan læse mere om begivenheden her.

Lotte