De Danske landsholdsroere låner Holte Roklub

Topbannere Sep2013 1.ashx

Danmarks Rocenter – DRC som huser de Danske Landsholdsroere bliver “sø-hjemløse” pga. Kajak VM og i forbindelse med at banerne på Bagsværd bliver lagt om.

De Danske landsholdsroere får derfor fra d. 10. – 23. september base i Holte roklub pga. Kajak VM på Bagsværd Sø. Bagsværd Roklub som nu huser ”handicap ro-landsholdet” kommer evt. også i noget af dette tidsrum.

Vi har informeret og fået accept fra kommunen om, at der bliver parkeret bådtrailere på græsset foran klubben.

DRC roerne er informeret om at deres både efter brug skal tilbage på traileren og kun i meget begrænset omfang og kun hvis de skal træne 2x/dag kan forblive på broen og da parallet med vores flagstænger.

DRC-roerne er instrueret i at komme ind til omklædningen og om at ”lukke og slukke”, hvis de er de sidste der går.

Der bliver de næste 14 dage mulighed for at se FED roning fra første parket 🙂
Tag godt imod dem og hjælp hvis de skulle have brug for det.

Lotte