Kontakt om medlemskab af Holte Roklub

Du har selv et medansvar for et godt udbytte af dit medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i Holte Roklub, skal du straks vide, at du er meget velkommen til at deltage i vort aktive klubliv. Skal dit medlemsskab blive en succes, hviler halvdelen af ansvaret og arbejdet på dig selv, resten tager klubben sig af.

Når du afsender kontaktformularen om medlemskab, er du ikke automatisk roer i Holte Roklub. Men du vil blive kontaktet af klubben for en nærmere snak om mulighederne – herunder om der er plads på årets ro- og kajakskoler eller, hvordan du kommer i gang med roningen, hvis du allerede er frigivet som roer fra en anden klub.

Rosporten er meget populær, og det er ikke altid, at kapaciteten ved den frivillige instruktion strækker til. Du kan derfor risikere at stå på venteliste til der er plads på ro- eller kajakskolen.

Efter klubben har modtaget kontaktformularen, vil du blive kontaktet af en instruktør eller et bestyrelsesmedlem. Hvis denne kontakt fører til beslutning / tilbud om medlemskab, vil du modtage nærmere information om selve indmeldelsen og betaling af kontingent, mv.

Velkommen i Holte Roklub!

Udfyld online kontakt om medlemskab af Holte Roklub

Kontakt om medlemskab af Holte Roklub

Trin 1 af 3

33%
  • For børn og unge u. 18 år oplyses endvidere forældre / værges navn, adresse, e-mail og tlf.nr.