Åbne Nordiske Mesterskaber på Silkeborg Langsø

Bolette Nyvang 1

Efter et år på Silkeborg Efterskole kunne jeg ikke vente med at komme tilbage til de vante rammer igen og ro maraton. Lørdag startede jeg med med K1 over de 17,5 km. Efter 6-7 km fik jeg desværre problemer med min skulder, hvilket sænkede farten meget, og jeg endte på en tredje plads.

Jeg havde virkelig set frem til et godt løb, så selvom der var metal om halsen, var det en stor skuffelse. Min skulder var desværre ikke blevet god til dagen efter, men fordi konkurrencen ikke var særlig slem, fik jeg også gennemført mit K2 løb med min makker Anne-Sofie Winther fra Silkeborg, og vi fik en anden plads, med noget længere op til første end vi havde håbet.

Men selvom jeg ikke kunne ro helt op til, hvad jeg havde håbet, var det stadig en super oplevelse at være med. Det var primært dansker, der var repræsenteret, men der var også både tysker, svensker og nordmænd med. Silkeborg Kajakklubben havde gjort et fremragende arbejde med hele setup’et, og det hele kørte derfor på skinner.
Tekst af Bolette Nyvang.