44/100 del sekund fra en medalje

Maalfoto Torben 2014

Holte Roklub var repræsenteret ved Nordisk Rowing Masters på Bagsværd sø – søndag d. 31. august 2014.

Torben Pedersen “vores” dobbelt-verdens-rekord-holder på en halv og en times ergometerroning havde skiftet romaskinen ud med det “rigtige” vand.

En ting er absolut ikke til debat! RONING er en vandsport – og denne søndag i rigelige mængder både oppe og nede fra. Derudover er RONING marginalernes sport. Torben kom i heat med nogle garvede roere fra Sverige og Norge.

Torben var efterfølgende ikke helt tilfreds med starten, men taget i betragtning af at det var første gang i en startblok og på en bane – og så i “øs-pøs-regnvejr” – så var det et rigtigt flot “battle”

Torben kom i mål 44/100 sekund efter Svensken. Godt at der er mange flere verdensklasse Masters regattaer i Danmark.

I 2015 ligger Bagsværd sø igen vand til Nordisk Rowing Masters, MEN i 2016 skal den helt store prøve bestås i Danmark. Her er Danmark vært for en GIGANTISK masters regatta: World Rowing Master Regatta 2016.

Det forventes at der kommer over 5.000 roere til start over 3 dage. Der vil blive startet et løb hvert 3. minut i næsten alle døgnets lyse timer. Følg med via www.roning.dk

Masters Roning er for roere over 27 år indelt i klasser og med mange muligheder for mixhold og hold på kryds og tværs af klubber. Så der er masse af muligheder for MANGE flere Holteroere vil komme med ved de kommende masters regattaer. Som altid er på distancen 1000 meter og det er kun den vindende båd der får medalje.