Vi skal reparere vores broanlæg

Spørg hvad du kan gøre for Holte Roklub

Hvis du gerne vil bruge et velfungerende broanlæg, så behøver bestyrelsen snart DIN hjælp. Vi skal renovere vores to flyde-pontoner inden rosæsonen slutter og vandet igen bliver koldt.

Den lille flydebro…

– er blevet skadet af is og kraftig vind, så de bærende konstruktioner er ødelagt. Samtidig trænger dækket derpå til at blive skiftet. Vi skal derfor bruge klubmedlemmers hjælp til at afmontere det gamle trædæk, som er skruet fast. Efter afmontering skal dækbrædderne halveres, så de kan være i en trailer og køres på genbrugspladsen i Nærum, hvor de placeres i containeren for trykimprægneret træ.

Når trædækket er afmonteret kan vi vurdere skaderne på de bærende konstruktioner og indkøbe og hente nyt tømmer dertil. Der vil være indkøbt og leveret nyt træ til dækket, så det ligger klar til montering efter reparation af de bærende konstruktioner. Med fælles hjælp forventer vi at kunne løse opgaven henover en weekend. Der vil være let forplejning undervejs.

Til reparation af den lille flydebro skal vi bruge:

  • 4 mand med skruemaskiner til at afmontere trædækket (forventet arbejdstid 2 timer)
  • 2 mand med stiksave til at halvere dækbræderne (forventet arbejdstid 2 timer)
  • 2 mand med 1 trailer til at læsse og køre dækbrædderne på genbrugspladsen (forventet arbejdstid 3 timer)
  • 3 mand + 1 bil med tagbøjler til at hente tømmer og beslag, samt reparere bærende konstruktion (forventet arbejdstid 4-5 timer)
  • 4 mand med skruemaskiner (2 til at forbore + 2 til at fastskrue) til at montere nye dækbrædder (forventet arbejdstid 3-4 timer)

Den store flydebro…

Her har vi konstateret væsentlige rådskader diverse steder. Vi skal have undersøgt og vurderet omfanget af skader, samt lave en testreperation af et enkelt fag af trædækket. På den måde kan vi vurdere det nødvendige forbrug af materialer og arbejdstid til en efterfølgende senere reparation.

Til skadesregistrering og testreparation af den store flydebro skal vi bruge:

  • 3 mand til afdække konstruktion og skadesomfang, samt foretage en testreparation (forventet arbejdstid 3-4 timer)

Det vil du tilbyde at gøre for din roklub

Weekenden i uge 33 – dvs. lørdag 20. august og evt. søndag den 21. august går det løs. Udfyld nedenstående skema med hvad du vil gøre for din klub, og så koordinerer bestyrelsen tilmeldingerne og giver dig besked om fordeling af arbejdsopgaverne. Arbejdet forventes udført i tidsrummet 9-17. Du vil få nærmere oplysninger når vi har fået planlagt alle detaljer. Lav din tilmelding senest tirsdag den 16. august kl. 12.00.