2. runde af Danmarksturneringen i kajakpolo

Sleepy Polo People

Holte Roklubs kajakpolo hold var i weekenden den 31.05.2014 i ilden ved 2. runde af Danmarksturneringen (DM).

Holte Pack Tech et par gode kampe og nogle mindre gode. Af de mindre gode blev det til nederlag mod Lokomotiv Skovshoved 5-0 og Neptun 6-2. Holte Pack Tech spillede nogle gode, tætte kampe mod Silkeborg og Odense. Selvom de begge var med nederlag var det nogle gode og lærerige kampe som kan tages med og bruges i den videre træning frem mod slutspillet.

Holdets sidste kamp var mod Holte Poloholics, hvor det blev til en sejr på 8-2 til Holte Pack Tech. Weekendens samlede resultat blev desværre til 4 tabte ud af 5 kampe, hvilket betyder at Holte Pack Tech nu ligger på en samlet 5. plads i tabellen.

Holte Poloholics havde en noget bedre dag i forhold til forventningerne. Poloholics startede dagen med en 4-2 sejr over Skovshoved Dynamics efterfulgt et nederlag og senere en uafgjort mod Københavns ligahold K-Polo. Sidst på dagen bød dagen på 2 af topholdene, hvilket betød endnu to nederlag med en samlet placering som nr. 6 til følge.

Holte Roklub nye juniorhold Holte Yngsters blev desværre ramt af et par aflyste kampe, men spillede om eftermiddagen to kampe, en mod Neptun Sea Monsters og en mod Skovshoved HD. Desværre blev begge kampe til nederlag, men det skal også sige at der spilles mod nogle andre drenge der har spillet i nogle år i mod vores nye hold der er startet henover vinteren.

Vi lavede samlet transport med udstyret på taget og da dagen var om var det nogle trætte drenge der hang lidt med hovederne på vej hjem 🙂

Tekst & Foto: Peter Sørensen